Steinway & Sons D-274 Tiibklaver

Steinway & Sons D-274 Tiibklaver

Number: 3003521, Müüja kood: RENT
Hind: konsulteerida müügiosakonnaga

Toote saadavus

Saadaval nõudmisel

Ei ole saadaval

Kirjeldus

Hind terve päeva kohta. Hind ei sisalda kohaletoomist, kindlustust ega häälestamist.

 

Mitme päeva hinnad arvutatakse vastavalt:

2 päeva — hind x1,7

3 päeva — hind x2

Nädal — hind x3

 

 

Üle pooleteise sajandi on maailma tipp-pianistid eelistanud oma muusikalist annet väljendada just Steinway & Sons klaveritel. Sinna kuuluvad suurnimed klassikalise, jazz- ja pop-muusika žanrites; nemad on mehed ja naised, kes on kujundanud maailma muusikalist pärandit. Täna eelistavad rohkem kui 98% aktiivsetest kontsertpianistidest üle maailma esineda Steinway & Sons klaveritel. Sellegipoolest ei ole Steinway klaveri mängimine ja selle omamine ainult virtuooside pärusmaa. See maailm on avatud kõikidele, kes armastavad muusikat, kvaliteetset meistritööd ja vastupidavust.

See, mis eristab Steinway klavereid kõige enam, on pühendatus ühele eesmärgile: teha maailma parimaid klavereid. Steinway'le pole iial mõttesse tulnud kvaliteedi arvelt kompromisse teha. Kui mõned on tootmise kiirendamiseks või kulude vähendamiseks asendanud koostisosi sünteetilise masstoodanguga, siis Steinway võtab uusi materjale ning tehnoloogiaid kasutusele vaid siis, kui on tõestatud, et need parandavad klaveri omadusi. Steinway on nendele põhimõtetele kindlasks jäänud ühel põhjusel - tehes kompromisse kvaliteedis, riskid instrumendi kõla, tunnetuse ja lõpuks kogu terviklikkusega.

Koosnedes rohkem kui 12 000-st individuaalsest osast, on igal Steinway tiibklaveril oma muusikaline karakter ning on sama ainulaadne kui inimene, kes seda mängib. Et saavutada sellist väljapaistvat muusikalist karakterit, kasutab Steinway & Sons vaid kvaliteetseimaid materjale ja palkab ainult parimaid meistreid ning spetsialiste. Tööprotsessis on tähtis osa häälestajatel, kes loovad instrumendi unikaalse kõla. Iga klaver - olles omaette kunstiteos - on kolmeaastase meistritöö tulemus, mis on ära teeninud Steinway & Sons'i reputatsiooni oma generatsioonidepikkuse ületamatu kvaliteediga.


Tähelepanu! Tootekirjeldused võivad erineda tegelikest toodetest. Täpsustamiseks võtke meiega ühendust!

Viimati vaadatud

Steinway & Sons D-274 Tiibklaver

Hind: konsulteerida müügiosakonnaga

Tootjad

Epiphone K&MRemoTamaRode
70
tootjad
Credit calculator logo
Product group:
Purchase amount:  EUR
Loan term:  month
Down payment :  %
Down payment : 0.00 EUR
Monthly payment: 0.00 EUR
Credit amount 0.00 EUR (incl. loan disbursement commission 0.00 of the rest of the purchase amount), interest rate 0.00, commission for monitoring the fulfillment of obligations 0.00, annual percentage rate (APR) 0.00, total amount to be paid 0.00 EUR.
The calculations made are informative!