Steinway & Sons K-132 upright piano (High polish white)

Steinway & Sons K-132 upright piano (High polish white)

Number: 3002930, Müüja kood: K-132 CHP
Hind: konsulteerida müügiosakonnaga

Toote saadavus

Saadaval

Kirjeldus

Üle pooleteise sajandi on maailma tipp-pianistid eelistanud oma muusikalist annet väljendada just Steinway & Sons klaveritel. Sinna kuuluvad suurnimed klassikalise, jazz- ja pop-muusika žanrites; nemad on mehed ja naised, kes on kujundanud maailma muusikalist pärandit. Täna eelistavad rohkem kui 98% aktiivsetest kontsertpianistidest üle maailma esineda Steinway & Sons klaveritel. Sellegipoolest ei ole Steinway klaveri mängimine ja selle omamine ainult virtuooside pärusmaa. See maailm on avatud kõikidele, kes armastavad muusikat, kvaliteetset meistritööd ja vastupidavust.

See, mis eristab Steinway klavereid kõige enam, on pühendatus ühele eesmärgile: teha maailma parimaid klavereid. Steinway'le pole iial mõttesse tulnud kvaliteedi arvelt kompromisse teha. Kui mõned on tootmise kiirendamiseks või kulude vähendamiseks asendanud koostisosi sünteetilise masstoodanguga, siis Steinway võtab uusi materjale ning tehnoloogiaid kasutusele vaid siis, kui on tõestatud, et need parandavad klaveri omadusi. Steinway on nendele põhimõtetele kindlasks jäänud ühel põhjusel - tehes kompromisse kvaliteedis, riskid instrumendi kõla, tunnetuse ja lõpuks kogu terviklikkusega.

Erinevalt teistest tootjatest, kes valmistavad oma pianiinosid masstoodanguna, on Steinway & Sons pianiinod tehtud samas tehases, kus nende tiibklaverid, kasutades samu tehnikaid, mehhanisme ja meistreid. Tulemuseks on maailma parim pianiino, mis kannab austusega välja Steinway & Sons nime. Steinway & Sons pianiinodes on kasutusel üle 125 patenteeritud omaduse ja mehhanismi, seal hulgas patenteeritud Diaphragmatic® kõlakast, Accelerated Action® ja Hexagrip® häälestussüsteem.


Tähelepanu! Tootekirjeldused võivad erineda tegelikest toodetest. Täpsustamiseks võtke meiega ühendust!

Viimati vaadatud

Steinway & Sons K-132 upright piano (High polish white)

Hind: konsulteerida müügiosakonnaga

Tootjad

DigiTechKAWAINeutrikCampsAudio-Technica
70
tootjad
Credit calculator logo
Product group:
Purchase amount:  EUR
Loan term:  month
Down payment :  %
Down payment : 0.00 EUR
Monthly payment: 0.00 EUR
Credit amount 0.00 EUR (incl. loan disbursement commission 0.00 of the rest of the purchase amount), interest rate 0.00, commission for monitoring the fulfillment of obligations 0.00, annual percentage rate (APR) 0.00, total amount to be paid 0.00 EUR.
The calculations made are informative!

Allahindlused